phone
+3185 2086405
Wij beantwoorden uw oproep 24/7:
Onze afdeling klantenservice is 24/7 bereikbaar
dus wordt u telefonisch beter geholpen!

Veiligheids-privacybeleid

airtickets® richt zich samen met Thawte op de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. De toepassing is gecertificeerd en gebaseerd op internationale normen die een veilige registratie van uw persoonlijke gegevens mogelijk maken.

Thawte, die voor alle benodigde infrastructuur heeft gezorgd, biedt voltooide diensten voor certificering en veiligheid, gebaseerd op geavanceerde coderingstechnologie. Uw persoonlijke gegevens worden automatisch gecodeerd voor hun garantie en kunnen alleen worden ontcijferd door  airtickets®.

Uw naam, e-mail, adres, telefoonnummer of/en uw creditcardnummer zijn onontbeerlijk om door te gaan met uw reservering. Uw creditcardgegevens worden niet in onze databank opgeslagen. Tijdens de transactie zijn alle veiligheidsprotocollen ingeschakeld. Wanneer u een reservering voltooit, worden uw gegevens geregistreerd, opgeslagen en bijgehouden door airtickets®. De informatie wordt uitsluitend gebruikt om de reserveringsprocedure mogelijk te maken, en voor beheerdoeleinden. Uw gegevens worden nooit overgedragen aan derden behalve aan de meewerkende bedrijven die u hebt geselecteerd om uw reserveringen te voltooien en uw opdrachten uit te voeren. Alle nieuwsbrieven of sms-berichten die u ontvangt zijn met uw toestemming verzonden en u hebt ieder moment de mogelijkheid aan te geven dat u geen aanbiedingen of diensten meer wenst te ontvangen.

Alle financiële transacties en creditcardschulden worden beheerd door Airtickets Tourist Services S.A dat is gevestigd te Karagiorgi Servias Str. 4, 10562 Syntagma, Athene, Griekenland en dat alle wettelijke voorschriften volgt.