phone
+3185 2086405
Wij beantwoorden uw oproep 24/7:
Onze afdeling klantenservice is 24/7 bereikbaar
dus wordt u telefonisch beter geholpen!

Annuleringsbeleid

De mogelijkheid een vliegticket of andere producten of diensten te wijzigen of te annuleren en de voorwaarden die op een dergelijke wijziging van toepassing zijn, hangen af van de voorwaarden opgelegd door de betreffende leverancier, en airtickets® heeft geen invloed op deze omstandigheden.

Alle kosten die zich kunnen voordoen bij een wijziging of annulering van een reisdienst die worden bepaald in de voorwaarden van de betreffende leverancier, dienen door de reiziger zelf te worden betaald.

Wanneer de leverancier de gebruiker het recht geeft geselecteerde producten of diensten te wijzigen, dan is de gebruiker verplicht airtickets® schriftelijk te informeren of hij/zij de dienst wil annuleren of wijzigen, anders kan airtickets® de boeking niet annuleren of wijzigen.

Voordat de gebruiker een boeking uitvoert, dient hij de regels en beperkingen te lezen en te accepteren.

Wanneer de gebruiker een boeking uitvoert en de reis vervolgens wordt gewijzigd of geannuleerd, dan zal airtickets® de boeking gratis wijzigen of annuleren. Waar het ticket of de bon is uitgegeven en een wijziging of annulering van de reis wordt gedaan, zal airtickets® de boeking wijzigen of annuleren in overeenstemming met de voorwaarden van de leverancier. Alle kosten die van toepassing zijn zullen hetzelfde zijn als die door alle reisbureaus worden toegepast afhankelijk van het tijdstip van annulering.

Ongeacht de voorwaarden voor annulering – wijziging van prijzen, zullen de door airtickets® toegepaste kosten (dienstvergoedingen) worden berekend in overeenstemming met de hieronder bepaalde voorwaarden:
  • Wijziging van nationaal of internationaal tarief: 50€ / ticket
  • Annulering van nationaal of internationaal tarief: 50€ / ticket
Klanten zijn verplicht contact op te nemen met airtickets® over wijzigingen/annuleringen van hotels of andere diensten voordat zij stappen ondernemen.

Servicekosten voor annuleren/wijzigen van diensten komen overeen met marktstandaarden. De betaalde commissie bij aankoop van de dienst zal niet worden terugbetaald bij annulering. Waar annuleringen plaatsvinden door een fout van de leverancier, zullen geen annuleringskosten worden toegepast en zal airtickets® geen servicekosten in rekening brengen.