phone
+3185 2086405
Wij beantwoorden uw oproep 24/7:
Onze afdeling klantenservice is 24/7 bereikbaar
dus wordt u telefonisch beter geholpen!

Over ons

airtickets® is een online reisbureau gespecialiseerd in het aanbieden van kwaliteitsdiensten om u te helpen vliegtickets, hotelovernachtingen, autoverhuur en overstappen te vinden en te kopen, evenals rondreizen. Ons doel is om een ​​uitstekende customer experience te waarborgen en bieden innovatieve instrumenten en diensten om het proces van het vinden, de planning en de aankoop van het juiste product tegen de laagste prijs te vereenvoudigen. Ons team bestaat uit ervaren agenten met een uitstekende kennis van de reismarkt, evenals de speciale behoeften van de moderne reiziger.

lucht airtickets® opereert onder de leiding van vliegticketen Tourist Services S.A. hebben opgelopen meer dan 14 jaar ervaring en know-how in het verstrekken van reisdiensten, het heeft een leidende rol in de ontwikkeling van online reizen in Zuid-Oost-Europa. airtickets® opereert via vliegticketen en lokale websites in vijftien landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, de Tsjechische Republiek, Roemenië, Albanië, Turkije, Rusland, Australië, India, en sinds kort China. Vliegticketen Tourist Services S.A. staat garant voor top reisdiensten kwaliteit, uitstekende klantenservice en de beste prijzen van de markt te bieden heeft.

Boek in absolute veiligheid en gemak met behulp van airtickets®'s betrouwbare dienstverlening. We hebben ervoor gezorgd dat u volledig tevreden zal zijn gemaakt.

Goede reis!

Vliegticketen Tourist Services S.A. is IATA gecertificeerd en volgt de internationale online transactie veiligheidsnormen.